Ga jij met ons mee op reis om het leven van Nederlands markantste jeugdboekenschrijfster te ontrafelen?

Als kind verslonden we massaal de boeken Thea Beckman. We waanden ons even in een andere wereld. Twee levens. Biografie van Thea Beckman (werktitel) neemt je mee op reis door de tijd: naar de dromen van toen en de samenleving van vandaag. Word jij onze reisgenoot op dit avontuur? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Wil je eerst nog wat meer lezen? Klik dan hier: 

lees meer

Was jij vroeger ook een van de honderdduizenden jongeren die werden meegesleept door de boeken van Thea Beckman? Haar inspirerende romans lieten ons grote gebeurtenissen in de geschiedenis mee door de ogen van gewone mensen zoals jij en ik. Het was alsof je tijdelijk even een ander leven leidde.

Twee levens. Biografie van Thea Beckman (werktitel) neemt generaties Beckman-lezers mee op reis door de tijd: naar de dromen van toen en de samenleving van vandaag. Wat raakte ons zo in haar verhalen? Hoe werden we erdoor gevormd? Welke wereld liet ze ons zien, en hoe zien we die nu? Met haar werk wist ze haar lezers te inspireren, omdat in haar boeken jonge personages grootse avonturen beleefden en ertoe deden – óók meisjes. Maar ook nu nog staat haar werk volop in de belangstelling.

De komende tijd treden we in de voetsporen van Thea Beckman en gaan we op zoek naar haar twee levens: een privéleven in de luwte en een leven als bekend schrijfster. We volgen de markante gebeurtenissen in haar leven en gaan op zoek naar haar inspiratiebronnen in Nederland en het buitenland.

Word jij onze reisgenoot op dit avontuur? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en sluit je aan bij onze Facebookpagina Thea Beckman Nu. Daar delen we onze ontdekkingen en belevenissen, nemen we jullie in vlogs mee achter de schermen en gaan samen op reis, de boeken achterna. En we horen ook graag jullie leeservaringen, herinneringen en verhalen. Please disturb us! We hopen je te zien en spreken!

 

Aanmelden voor de nieuwbrief over de Thea Beckman-biografie:

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Uitschrijven of gegevens veranderen kan simpel met behulp van links onderaan iedere nieuwsbrief.

Meer over de Thea Beckman-biografie op social media:

Meer over A Quattro Mani